Ομαδικά μαθήματα

Τα ομαδικά μαθήματα αποτελούνται από ένα ζεύγος δασκάλων και 5 έως 30 μαθητές, Χωρίζονται με βάση το επίπεδο και το είδος του χορού ενώ η διάρκειά τους είναι 50’. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η διασκέδαση και η ευχάριστη εκμάθηση. Το πρόγραμμα για κάθε σχολή είναι σταθερό και η συχνότητα συμμετοχής ελεύθερη.

group_lessons
private_lessons

Ιδιωτικά μαθήματα

Τα ιδιωτικά μαθήματα αποτελούνται από ένα δάσκαλο και ένα ή δύο μαθητές. Μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε ανεξαρτήτου επιπέδου μιας και αυτό προσαρμόζεται ανάλογα. Η διάρκειά τους είναι 50’ ενώ οι χοροί και ο σκοπός, επιλέγονται με τη βοήθεια του δασκάλου. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η γρήγορη πρόοδος καθώς και η ελεύθερη συμμετοχή στα ομαδικά.

Προγράμματα γάμου

Για όλους εσάς που φτάνει η μαγική αυτή στιγμή, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να την κάνετε ακόμη πιο μοναδική. Ειδικά διαμορφωμένα χορευτικά προγράμματα γάμου, για τον πρώτο χορό του ζευγαριου. Αναλαμβάνουμε τη μουσική επιμέλεια και τη χορογραφία για το χορό της επιλογής σας, ενώ είμαστε εδώ για να δείξουμε τα πρώτα βήματα και σε συγγενείς και φίλους που θέλουν να συμμετέχουν στο υπόλοιπο της βραδιάς.

wed_lessons
prof_lessons

Επαγγελματική εκπαίδευση

Η σχολές χορού Todo Latino προσφέρουν επαγγελματική εκπαίδευση σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματικά την αγάπη τους για χορό. Με πάνω απο 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είμαστε εδώ για να σας εγγυηθούμε το αποτέλεσμα και να σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια να βγείτε στην αγορά εργασίας. Ευκαιρίες καριέρας μέσω του δικτύου μας είτε ως δάσκαλος χορού, είτε ως ιδιοκτήτης ενός Franchise.